Дълбоко почистващ шампоан

Дълбоко почистващ шампоан

Налични са 3 продукта.

Показани са 1-3 от общо 3 артикул(а)

Активни филтри

ДЪЛБОКО ПОЧИСТВАЩ ШАМПОАН 1000 мл.
search

ДЪЛБОКО ПОЧИСТВАЩ ШАМПОАН...

Дълбоко почистващ шампоан

Дълбоко почистващ шампоан с екстремен почистващ ефект, успешно премахва остатъците от предишни продукти за коса, както и ефектите от замърсяването на въздуха и хлорираната вода. Идеален за коси, които редовно се третират със стилизиращи продукти, изложени на замърсяващи външни условия, измивани по-рядко от 5 дена.

ДЪЛБОКОПОЧИСТВАЩ ШАМПОАН 300 мл.
search

ДЪЛБОКОПОЧИСТВАЩ ШАМПОАН...

ДЪЛБОКОПОЧИСТВАЩ ШАМПОАН   DEEP CLEAN SHAMPOO

Дълбокоочистващ шампоан, който премахва излишното омазняване и натруаните остатъци от стилизанти от косата и скалпа. Снабден с портокалово масло, този шампоан осигурява богато почистване, като същевременно оставя косата да се чувства свежа, хидратирана и здрава. 

ДЪЛБОКОПОЧИСТВАЩ ШАМПОАН  Kevin Murphy Maxi Wash 250ml
search

ДЪЛБОКОПОЧИСТВАЩ ШАМПОАН...

Дълбокопочистващ шампоан Kevin Murphy Maxi Wash 

MAXI.WASH от Kevin Murphy е детоксикиращ шампоан с AHA (плодови киселини) с успокояващ и лечебен ефект, който разгражда мастните киселини и осигурява чиста коса и чист скалп. Балансиращите етерични масла проникват в скалпа и почистват мазния или люспест скалп. Шампоанът съдържа устойчиви  съставки, които премахват отлагания, като силикони или химикали. Освен това естественият антисептик детоксикира косата и скалпа. Без сулфати и парабени.

рН 6,0 до 6,5

Дълбокопочистващият шампоан Kevin Murphy Maxi Was, може да се използва само в комбинация с всички останали шампоани на марката Kevin Murphy.

Шампоанът Maxi Was, се нанася при първото измиване, след което при второто измиване се използва друг шампоан на марката, избран според нуждите и вида на скалпа и косата.