Четки за коса

Четки за коса

Налични са 4 продукта.

Показани са 1-4 от общо 4 артикул(а)

Активни филтри

КРЪГЛА ЧЕТКА ЗА СУШЕНЕ 25 мм. ELEVEN AUSTRALIA
search

КРЪГЛА ЧЕТКА ЗА СУШЕНЕ 25...

КРЪГЛА ЧЕТКА ЗА СУШЕНЕ 25 мм. SMALL ROUND BRUSH 

Професионалната малка кръгла четка може да направи оформянето със сешоар  много по-лесно.  Дизайнът на SMALL ROUND BRUSH е с магнезиево покритие и не само намалява времето за сушене, но и остава по-чиста за по-дълго време, с антибактериална защита. SMALL ROUND BRUSH е с антистатично покритие, обзаведена с бодлите от глиган и синтетика,  професионалната малка кръгла четка е максимално опростена.

 

КРЪГЛА ЧЕТКА ЗА СУШЕНЕ 33 мм. ELEVEN AUSTRALIA
search

КРЪГЛА ЧЕТКА ЗА СУШЕНЕ 33...

КРЪГЛА ЧЕТКА ЗА СУШЕНЕ 33 мм. MEDIUM ROUND BRUSH 

Професионалната средна кръгла четка може да направи оформянето със сешоар  много по-лесно.  Дизайнът на MEDIUM ROUND BRUSH е с магнезиево покритие и не само намалява времето за сушене, но и остава по-чиста за по-дълго време, с антибактериална защита. MEDIUM ROUND BRUSH е с антистатично покритие, обзаведена с бодлите от глиган и синтетика,  професионалната средна кръгла четка е максимално опростена.

 

КРЪГЛА ЧЕТКА ЗА СУШЕНЕ 43 мм. ELEVEN AUSTRALIA
search

КРЪГЛА ЧЕТКА ЗА СУШЕНЕ 43...

КРЪГЛА ЧЕТКА ЗА СУШЕНЕ 43 мм. LARGE ROUND BRUSH

Професионалната средна кръгла четка може да направи оформянето със сешоар  много по-лесно.  Дизайнът на LARGE ROUND BRUSH е с магнезиево покритие и не само намалява времето за сушене, но и остава по-чиста за по-дълго време, с антибактериална защита. LARGE ROUND BRUSH е с антистатично покритие, обзаведена с бодлите от глиган и синтетика,  професионалната голяма кръгла четка е максимално опростена.

ДЪРВЕНА ЧЕТКА ЗА КОСА
search

ДЪРВЕНА ЧЕТКА ЗА КОСА

ДЪРВЕНА ПОЛОСКА ЧЕТКА ЗА КОСА  MAPLE WOOD PADDLE BRUSH

Дървената четка за коса от кленово дърво е идеална за разресване, подсушаване, оформяне и приглаждане на суха коса. Предпазва от накъсване и наелектризиране на косата.