Четки за коса

Четки за коса

Налични са 4 продукта.

Показани са 1-4 от общо 4 артикул(а)

Активни филтри

КРЪГЛА ЧЕТКА ЗА СУШЕНЕ 25...
  • Нов
search

КРЪГЛА ЧЕТКА ЗА СУШЕНЕ 25...

КРЪГЛА ЧЕТКА ЗА СУШЕНЕ 25 мм. SMALL ROUND BRUSH 

Професионалната малка кръгла четка може да направи оформянето със сешоар  много по-лесно.  Дизайнът на SMALL ROUND BRUSH е с магнезиево покритие и не само намалява времето за сушене, но и остава по-чиста за по-дълго време, с антибактериална защита. SMALL ROUND BRUSH е с антистатично покритие, обзаведена с бодлите от глиган и синтетика,  професионалната малка кръгла четка е максимално опростена.

 

КРЪГЛА ЧЕТКА ЗА СУШЕНЕ 33...
  • Нов
search

КРЪГЛА ЧЕТКА ЗА СУШЕНЕ 33...

КРЪГЛА ЧЕТКА ЗА СУШЕНЕ 33 мм. MEDIUM ROUND BRUSH 

Професионалната средна кръгла четка може да направи оформянето със сешоар  много по-лесно.  Дизайнът на MEDIUM ROUND BRUSH е с магнезиево покритие и не само намалява времето за сушене, но и остава по-чиста за по-дълго време, с антибактериална защита. MEDIUM ROUND BRUSH е с антистатично покритие, обзаведена с бодлите от глиган и синтетика,  професионалната средна кръгла четка е максимално опростена.

 

КРЪГЛА ЧЕТКА ЗА СУШЕНЕ 43...
  • Нов
search

КРЪГЛА ЧЕТКА ЗА СУШЕНЕ 43...

КРЪГЛА ЧЕТКА ЗА СУШЕНЕ 43 мм. LARGE ROUND BRUSH

Професионалната средна кръгла четка може да направи оформянето със сешоар  много по-лесно.  Дизайнът на LARGE ROUND BRUSH е с магнезиево покритие и не само намалява времето за сушене, но и остава по-чиста за по-дълго време, с антибактериална защита. LARGE ROUND BRUSH е с антистатично покритие, обзаведена с бодлите от глиган и синтетика,  професионалната голяма кръгла четка е максимално опростена.

ДЪРВЕНА ЧЕТКА ЗА КОСА
  • Нов
search

ДЪРВЕНА ЧЕТКА ЗА КОСА

ДЪРВЕНА ПОЛОСКА ЧЕТКА ЗА КОСА  MAPLE WOOD PADDLE BRUSH

Дървената четка за коса от кленово дърво е идеална за разресване, подсушаване, оформяне и приглаждане на суха коса. Предпазва от накъсване и наелектризиране на косата.