• Нов

SUBRINA PROFWSSIONAL балсам 250 мл.

 ФУНКЦИЯ на балсам Subrina Professional 250 мл.

Силно подхранващ балсам, дава най-добрата грижа за естествени, боядисвани и изсветлени коси. Той прониква дълбоко в косъма и го подхранва отвътре, като същевременно намалява счупването на косата и цепенето на краищата.

 ФУНКЦИЯ на балсам Subrina Professional 250 мл.

Силно подхранващ балсам дава най-добрата грижа след боядисване с SP Ammona Free цвят на косата. Той прониква дълбоко в косъма и го подхранва отвътре, като същевременно намалява счупването на косата и цепенето на краищата.

СЪСТАВКИ

Съдържа катионно вещество, което поради своя химичен състав привлича кератинови влакна и придава на косата гладък и лъскав ефект.

Серамидите са естествени липиди, които предотвратяват загубата на влага. Те са естествена част от структурата на кожата и регенерират крехките косми, укрепват ги и ги поддържат овлажнени.

Кокосовото масло е богато на антимикробни свойства, лауринова киселина и средноверижни мастни киселини, които укрепват косата, поддържат скалпа и помагат за възстановяването на косата.

Кукуи маслото се произвежда от кукуи ядковото дърво от Хавай. Здравословните мастни киселини и аминокиселини, присъстващи в маслото, лесно проникват във валовете на косата, за да я поддържат да изглежда и да се чувства овлажнена, подхранена и здрава.

Какаовото масло се извлича от какаовите зърна, страничен продукт при производството на шоколад. Прост, натурален продукт, който има значителни хидратиращи и хидратиращи ползи.

Маслото от шеа е твърдо мастно масло, което се получава от ядките на дърветата Карите. Известен е със своите лечебни свойства поради наличието на няколко мастни киселини и растителни стерини като олеинова, палмитинова, стеаринова и линоленова киселини, както и антиоксиданти, като витамини А и Е.

Манговото масло е сладко миришещо меко масло, извлечено от ядки от мангото. Той е омекотяващ и овлажняващ крем и има високо съдържание на мастни киселини, които помагат за поддържането на овлажняване на косата и насърчава регенерацията на клетките.

БЕЗ

SLS и SLES (без сулфат)

Парабени

Алергени

Минерални масла

3

Техническо описание

Състав
Без парабени

Конкретни референции