ВЪЗСТАНОВЯВЩ БАЛСАМ 1000 мл.
  • ВЪЗСТАНОВЯВЩ БАЛСАМ 1000 мл.

ВЪЗСТАНОВЯВЩ БАЛСАМ 1000 мл.

Възсатановяващ балсам

Балсам за увредена коса, богат на масло от моринга и кератрикс. Затваря люспите на косъма, оставяйки косата мека и подхранена.

 

Security policy (edit with Customer reassurance module)

 

Delivery policy (edit with Customer reassurance module)

 

Return policy (edit with Customer reassurance module)

ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩ:

Възстановяващият балсам е богат на подхранващи съставки и идеален за увредена и отслабена коса. Подходящ и за тънка коса, тъй като не утежнява косата.

ОСНОВНА ФУНКЦИЯ:

Повредената коса обикновено е резултат от прекомерно използване на горещи инструменти за оформяне и прекомерн подлагане на химически обработки. Възстановяващият балсам изглажда увредената коса и я зарежда с нова сила и еластичност. Попива моментално в косата ви, оставяйки я гладка и копринена на допир.

КАКВО СЕ СЪДЪРЖА ВЪВ ВЪЗСТАНОВЯВАЩИЯ БАЛСАМ:

Моринга масло - Научно доказано е, че маслото моринга осигурява всички хранителни вещества, необходими за здрава и жизнена коса. Произхожда от семената на дървото Moringa Oleifera, известно още като „Дървото на живота“, което произхожда от Хималаите в северозападната част на Индия.

Повечето проблеми с косата като сухота и цъвтящи краища се дължат на липсата на витамини в косата. Моринга съдържа забележително количество витамин А, които помагат за по-силна коса. Маслото моринга укрепва косата, като доставя важни минерали и витамини в космените фоликули. Освен това е чудесен източник на витамин Е, който подобрява кръвообращението в скалпа, което води до по-дълга, по-здрава и здрава коса.

Keratrix ™ е възстановяваща естествена активна съставка, състояща се от рожково дърво, предназначено за увредена и отслабена коса. Повишава здравината и еластичността на косата, подобрява сухата и слаба коса и възстановява щетите, причинени от механични, термични и химични процеси. Богат на аминокиселини, той също подобрява функцията на косата и укрепва фибрите.

 НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Нанесете балсама върху измита, подсушена с кърпа коса, разрешете и изплакнете обилно след 1-2 минути. Важно е да подсушите цялата вода от косата, преди да нанесете балсама, който позволява на хранителните молекули да залепнат върху косата.

14

Техническо описание

Състав
Без парабени

Конкретни референции