БАЛСАМ ЗА ОБЕМ 250 мл.
  • БАЛСАМ ЗА ОБЕМ 250 мл.

БАЛСАМ ЗА ОБЕМ 250 мл.

Балсам за обем

Балсам с м за обем с млечни протеини, джинджифил и пантенол, който нежно подхранва косата и придава обем и пълътност.

 

Security policy (edit with Customer reassurance module)

 

Delivery policy (edit with Customer reassurance module)

 

Return policy (edit with Customer reassurance module)

ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩ?

Балсамът за обем е идеален за тънка, финна и нежна коса. Осигурява безтегловност, подсилен обем и добавя текстура към косата.

КАКВА Е НЕГОВАТА ФУНКЦИЯ?

Когато защитният кутикуларен слой на косата е повреден или унищожен, косата става все по-тънка и по-тънка. Система за обем PHI придава фино и нежно тяло и обем на косъма. Уникалната комбинация от съставки укрепва, хидратира и уплътнява косата, както и добавя текстура към фибрите и усилва обема от корена до върха. Помага за подобряване на текстурата и прави косата красива лъскава и управляема.

КАКВО СЕ СЪДЪРЖА В БАЛСАМА ЗА ОБЕМ?

Млечни протеини - Млечният протеин се счита за най-висококачествения протеинов източник, който има пълни аминокиселини, необходими за правилната грижа за косата. Млечните протеини могат да възстановят, реструктурират и подхранват както косата, така и скалпа. При непрекъсната употреба косата ще стане по-компактна, с повече плътност и текстура и ще бъде по-малко податлива на цъвтене и цялостно увреждане.

Джинджифил - Джинджифилът съдържа магнезий, фосфор, калий и витамини, които помагат да направите косата си по-силна, здрава и по-блестяща. Полезно е срещу косопад и проблеми с пърхота, които са характерни за тънката и отпусната коса. Джинджифилът също помага на циркулацията и кръвния поток през скалпа, което подобрява растежа на космения фоликул.

Пантенол - Пантенолът помага за овлажняване на косата и кожата и пречи, и двете да се дехидратират. Той покрива косъма и запечатва повърхността му, изглаждайки косменото тяло и му придава блестящ външен вид. Освен това, тъй като пантенолът също се разпространява равномерно по повърхността  на косъма, той образува гладък филм върху кътикулата на косъма, който подобрява отражението на светлината и прави косата да изглежда по-блестяща и лъскава. Също така е идеалното решение за разплитане.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Нанесете балсама върху измита, подсушена с кърпа коса, разрешете и изплакнете обилно след 1-2 минути. Важно е да подсушите цялата вода от косата, преди да нанесете балсама, който позволява на хранителните молекули да навлязат плътно върху косата.

23

Техническо описание

Състав
Без парабени

Конкретни референции