БАЛСАМ ЗА БОЯДИСАНА КОСА 1000 мл.
  • БАЛСАМ ЗА БОЯДИСАНА КОСА 1000 мл.

БАЛСАМ ЗА БОЯДИСАНА КОСА 1000 мл.

Балсам за боядисана коса

Балсам за боядисана коса с екстракт от бадем и кератин. Подхранва косата и възстановява гъвкавостта, еластичността и блясъка му. Предпазва цвета на косата и я оставя лъскава и жизнена.

 

Security policy (edit with Customer reassurance module)

 

Delivery policy (edit with Customer reassurance module)

 

Return policy (edit with Customer reassurance module)

ЗА КОГО Е  ПОДХОДЯЩ БАЛСАМА ЗА БОЯДИСАНА КОСА?

За всички видове боядисана коса. Подходящ и за тънка коса, защото не натежава косата.

НЕГОВАТА ОСНОВНА ФУНКЦИЯ Е:

Балсама за боядисана коса е предназначен за нежно подхранване и минимизиране на измиването на цвета. Цветната коса често е изложена на агресивни елементи и се нуждае от допълнителни грижи. Специалното подхранване е от решаващо значение за боядисаната коса, да хидратира и да осигури допълнителна здравина. Здравата и жизнена коса ще бъде по-лъскава, с одълготраен цвят.

КАКВО СЕ СЪДЪРЖА В БАЛСАМА ЗА БОЯДИСАНА КОСА?

Бадемов екстракт - бадемите са пълни с протеини, витамини и минерали. Те съдържат полезни мазнини и много фибри и са с ниско съдържание на въглехидрати. Бадемите уплътняват влагата и осигуряват допълнителна здравина на косата.

Кератин - Кератинът е влакнест протеин, който придава здравина и еластичност на вътрешната и външната структура на косата. Добавя се към продуктите за грижа за косата, защото укрепва косата, като подобрява структурата на косъма отвътре навън.

Инфузията на кератин е важна за боядисана с коса коса, тъй като здравата и жизнена коса ще удължи яркоста на цвета на косата.

НАЧИН НА УОТРЕБА:

Нанесете балсама върху измита коса, разрешете и изплакнете обилно след 1-2 минути. Важно е да подсушите цялата вода от косата, преди да нанесете балсама, който позволява на хранителните молекули да прилепнат плътно върху косата.

26

Техническо описание

Състав
Без парабени

Конкретни референции