ВЪЗСТАНОВЯВАЩА МАСКА 500 мл.
  • ВЪЗСТАНОВЯВАЩА МАСКА 500 мл.

ВЪЗСТАНОВЯВАЩА МАСКА 500 мл.

Възстановяваща маска

Маска за увредена коса с масло от моринга и кератрикс. Интензивно възстановява вътрешната и външната част  на косъма.

 

Security policy (edit with Customer reassurance module)

 

Delivery policy (edit with Customer reassurance module)

 

Return policy (edit with Customer reassurance module)

ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩА?

Възстановяващата маска предлага ревитализираща реконструкция на косата за суха, увредена коса. Перфектен за дебела и груба коса, която се нуждае от допълнителни грижи.

КАК ДЕЙСТВА?

Изтощената коса обикновено е резултат от прекомерно използване на горещи инструменти за оформяне и прекомерно подлагане на химически обработки. Прецизната комбинация от масло от моринга и кератрикс подмладява и възстановява косата, оставяйки я дълбоко подхранена отвътре навън. Възстановяващата  маска повишава устойчивостта и еластичността и укрепва структурата на косъма. Косата остава мека, гладка и копринена на допир.

КАКВО СЪДЪРЖА?

Моринга масло - Научно доказано е, че маслото моринга осигурява всички хранителни вещества, необходими за здрава и жизнена коса. Произхожда от семената на дървото Moringa Oleifera, известно още като „Дървото на живота“, което произхожда от Хималаите в северозападната част на Индия.

Повечето проблеми с косата като сухота и цъвтящи краища се дължат на липсата на витамини в косата. Моринга съдържа забележително количество витамин А, които помагат за по-силна коса. Маслото моринга укрепва косата, като доставя важни минерали и витамини в космените фоликули. Освен това е чудесен източник на витамин Е, който подобрява кръвообращението в скалпа, което води до по-дълга, по-здрава и здрава коса.

Keratrix ™ е възстановяваща естествена активна съставка, състояща се от рожково дърво, предназначено за увредена и отслабена коса. Повишава здравината и еластичността на косата, подобрява сухата и слаба коса и възстановява щетите, причинени от механични, термични и химични процеси. Богат на аминокиселини, той също подобрява функцията на косата и укрепва фибрите.

 НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Нанесете маската върху подсушена с кърпа коса. Оставете за 3-5 минути и изплакнете обилно. Важно е да подсушите цялата вода от косата, преди нанасянето на маската, която позволява на хранителните молекули да навлезат в дълбочината на косъма.

16

Техническо описание

Състав
Без парабени

Конкретни референции