МАСКА ЗА БОЯДИСАНА КОСА 500 мл.
  • МАСКА ЗА БОЯДИСАНА КОСА 500 мл.

МАСКА ЗА БОЯДИСАНА КОСА 500 мл.

Маска за боядисана коса 

Защитна маска за коса с GMB CompleX за интензивна грижа след боядисване. Фиксира цветните пигменти в косата, за да осигури дълготраен цвят.

 

Security policy (edit with Customer reassurance module)

 

Delivery policy (edit with Customer reassurance module)

 

Return policy (edit with Customer reassurance module)

ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩА МАСКАТА ЗА БОЯДИСАНА КОСА?

Маската за боядисана коса е подхяща за нанасяне непосредствено след боядисване, също така може да се изолзва за подхранване на боядисани коси до следващото боядиване. Най-доброто за интензивна грижа за всички видове боядисана коса.

КАКВА Е НЕЙНАТА ОСНОВНА ФУНКЦИЯ?

Маската осигурява изключително подхранване на косата веднага след цветна обработка. Поради това киселинната среда затваря кутикулата на косъма, докато заключва цветните пигменти. Тя подобрява интензивността на цвета, значително подобрява неговата трайност и предотвратява измиването.

КАКВО ИМА В МАСКАТА ЗА БОЯДИСАНА КОСА?

GMBcompleX = Точна комбинация от избрани активни съставки:

Годжи Бери: Годжи Бери се счита за енергийния плод на природата - той е пълен с антиоксиданти, аминокиселини и незаменими мастни киселини.

Meadowquat®: Meadowquat има способността да поддържа цвета на косата и да предотвратява измиването. Той подобрява интензивността на цветовете и значително подобрява трайността.

BeauPlex: BeauPlex е уникален витаминен комплекс (витамин Е, С, В3, В5 и В6), който осигурява подхранване на косата. Той овлажнява и укрепва както увредената така и здравата коса, като същевременно енергизира и активира клетките.

28

Техническо описание

Състав
Без парабени

Конкретни референции