PrestaShop

Нови продукти

Налични са 4 продукта.

Показани са 1-4 от общо 4 артикул(а)
УПЛЪТНЯВАЩ СПРЕЙ ЗА КОСА KEVIN.MURPHY EVER.THICKEN 150 мл.
  • Нов
search

УПЛЪТНЯВАЩ СПРЕЙ ЗА КОСА...

Сгъстявайте косата си всеки път, когато изсушавате със сешоар. Уплътняващия спрей за коса EVER.THICKEN се активира от топлината на сешоара, включва дълговерижни полимери, придаващ обем екстракт от памучни кълнове, който създава по-гъста и плътна коса. Активиран от топлината на вашия сешоар, този спрей, който не утежнява, също помага за предпазване от влага в атмоцферата, прави прическата по-дълготраина и непроменяема.

ЛАК ЗА КОСА KEVIN.MURPHY SESSION.SPRAY FLEX 400мл.
  • Нов
search

ЛАК ЗА КОСА KEVIN.MURPHY...

Лакът за коса SESSION.SPRAY FLEX е за тези, които искат по-леко фиксиране с повече гъвкавост, той е вашият финализиращ продукт за коса.  SESSION.SPRAY FLEX е с лека, бързосъхнеща формула,която включва гъвкави оформящи смоли, за да придадат на вашта прическа фиксация със същата устойчивост на влага и свойства без видими следи от стилизиращ продъкт. Нашата специална смес за еластичност, съставена от естествени екстракти, помага за овлажняване, здравина и гладкост на косата.

КРЕМ-ТЕРАПИЯ ЗА КЪДРИЦИ  KEVIN.MURPHY SMOOTH.AGAIN 200мл.
  • Нов
search

КРЕМ-ТЕРАПИЯ ЗА КЪДРИЦИ...

Крем-терапията за къдрици SMOOTH.AGAIN е формула с двойно предназначение - предоставя всички изглаждащи ползи от идеалния стилизиращ продукт с подхранващите предимства на терапия за къдрави и чупливи коси. Внимателно подбрана смес от изключително устойчиви екстракти от австралийски плодове, заедно с масла от безсмъртниче и баобаб, осигуряват дълготрайни подхранващи ползи за укрепване, възстановяване и защита на къдравата и чупливата коса. Това е най-доброто 2 в 1 за копринено гладки естествени къдрици и вълни.

Вакса за коса KEVIN.MURPHY  UN.DRESSED 100 мл.
  • Нов
search

Вакса за коса KEVIN.MURPHY...

 Ваксата UN.DRESSED е създадена със съставки, които помагат да косата да бъде фиксирана и сводна едновременно, тази твърда еластична паста, с гъвкаво задържане, ви позволява да създавате свободни, разпуснати визии с матово текстурирано покритие. Създава подвижно управление, необходимо за създаване на дефиниция и движение в едно.