ВЪЗСТАНОВЯВАЩ ШАМПОАН Kevin Murphy Repair Me Wash 250ml
  • ВЪЗСТАНОВЯВАЩ ШАМПОАН Kevin Murphy Repair Me Wash 250ml
  • ВЪЗСТАНОВЯВАЩ ШАМПОАН Kevin Murphy Repair Me Wash 250ml

ВЪЗСТАНОВЯВАЩ ШАМПОАН Kevin Murphy Repair Me Wash 250ml

ВЪЗСТАНОВЯВАЩ ШАМПОАН Kevin Murphy Repair Me Wash

REPAIR ME WASH от Kevin Murphy е възстановяващ и хидратиращ шампоан, който укрепва и възстановява косата с високоефективни бамбукови протеини, и копринени аминокиселини. Нежно почиства косата и я освобождава от натрувания. Интензивно подхранващите съставки овлажняват косата и възстановяват слабата, суха и изтощена коса. Изтущените участъци ще бъдат възстановени, косата подхранена. Без сулфати и парабени.

 

Security policy (edit with Customer reassurance module)

 

Delivery policy (edit with Customer reassurance module)

 

Return policy (edit with Customer reassurance module)

ВЪЗСТАНОВЯВАЩ ШАМПОАН Kevin Murphy Repair Me Wash е:

- Силна смес от протеини и ензими

- Помага за подхранването, възстановяването и попълване с материя изтощените участъци на косата

- Помага на косата да изглежда и да се чувства по-гладка и по-силна

- Осигурява тласък и заазване на хидратацията

- Идеален за всички типове коса, нуждаещи се от целенасочено възстановяване

- Без сулфат, парабени и без жестокост и тестване върху животни

Начи на уотреба:

Нанесете върху мокра коса и масажирайте нежно  косата и скалпа. Изплакнете. овторете същото отново. За най-добър резултат комбинирайте с балсам  REPAIR-ME.RINSE. Може да се използва ежедневно.

Забележка: Може да не е необходимо да миете косата си ежедневно, но не забравяйте винаги да използвате REPAIR-ME.WASH и REPAIR-ME.RINSE за две последователни измивания, и след това заменете REPAIR-ME.RINSE с RE.STORE за третото измиване.

Какво съдържа:

Бромелаинът е ензим от Ананас, който има способността да прониква в косата и да осигурява целенасочено одхранване, без да утежнява косата.

Друг мощен ензим, Papain е от папая и е известен с това, че помага за отключването и повишаването на ефикасността на други съставки, които работят за възстановяване на влагата и подобряват цялостната еластичност на косата.

Суперхрана, богата на аминокиселини, протеин от зелен грах осигурява интензивна хидратация, за да помогне за подхранването и попълването на изтощените или лисващи участъци на косата.

Богати на подхранващи и овлажняващи, копринените аминокиселини помагат за подобряване на хидратацията и привличане на влага в косата, която изглежда по-гъвкава, управляема и по-мека.

Снабден с изобилие от антиоксидантни и витаминни качества, екстрактът от бамбук също е богат източник на минерално подхранване и ключова съставка за защита на целостта на здравето на косата. Придава естествен блясък и блясък на косата.

KEVIN.MURPHY
141

Техническо описание

Състав
Без парабени и сулфати
Състав
Cruelty FREE
Количество ml
250 мл

Конкретни референции