ШАПОАН ЗА БОЯДИСАНА КОСА 250 мл.
  • ШАПОАН ЗА БОЯДИСАНА КОСА 250 мл.

ШАПОАН ЗА БОЯДИСАНА КОСА 250 мл.

Шампоан за боядисана коса 

Шампоан за боядисана коса с екстракт от бадем и кератин. Укрепва и съживява косата и възстановява гъвкавостта и блясъка на косата. Осигурява по-дълготрайна стабилност на цвета.

 

Security policy (edit with Customer reassurance module)

 

Delivery policy (edit with Customer reassurance module)

 

Return policy (edit with Customer reassurance module)

ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩ ШАМПОАНА ЗА БОЯДИСАНА КОСА?

За всички видове боядисана коса.

КАКВА Е НЕГОВАТА ФУНКЦИЯ?

Шампона за боядисана коса е предназначен за нежно почистване на всички видове боядисана коса и минимизиране на измиването на цвета. Боядисаната коса често е изложена на агресивни елементи и се нуждае от допълнителни грижи. Специалното подхранване е от решаващо значение за боядисаната коса, да върне влагата и да осигури допълнителна здравина. Здравата и жизнена коса ще бъде по-лъскава и ще удължи трайността на цвета.

КАКВО СЪДЪРЖА В ШАМПОНА ЗА БОЯДИСАНА КОСА?

Бадемов екстракт - бадемите са пълни с протеини, витамини и минерали. Те съдържат добри мазнини и много фибри и са с ниско съдържание на въглехидрати. Бадемите уплътняват влагата и осигуряват допълнителна здравина на косата.

Кератин - Кератинът е влакнест протеин, който придава здравина и еластичност на вътрешната и външната структура на косата. Добавя се към продуктите за грижа за косата, защото укрепва косата, като подобрява структурата на косъма отвътре навън.

Насищането с кератин е важно за боядисаната коса, тъй като здравата и жизнена коса ще удължи стабилността на цвета на косата.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Нанесете шампона за боядисана коса върху мокра коса, масажирайте скалпа и косата внимателно. Изплакнете обилно косата с вода. За най-добри резултати комбинирайте шампоана с други продукти от цветна линия PHI.

25

Техническо описание

Състав
Без парабени

Конкретни референции