ВЪЗСТАНОВЯВАЩ ЕЛЕКСИР 70 мл.
  • ВЪЗСТАНОВЯВАЩ ЕЛЕКСИР 70 мл.

ВЪЗСТАНОВЯВАЩ ЕЛЕКСИР 70 мл.

 Възстановяващ еликсир

Възстановяващият еликсир за увредени и цъвтящи краища съдържа витамин Е и силикони, които изглаждат кутикулата, оставяйки косата копринено и блестяща след употреба. Съдържанието на силикони в този родукт е необходимо поради това, че финален и именно те (силиконите) изглаждат и предпазват косата от външните атмосферни влияния.

 

Security policy (edit with Customer reassurance module)

 

Delivery policy (edit with Customer reassurance module)

 

Return policy (edit with Customer reassurance module)

ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩ?

Възстановяващият еликсир е идеален за суха и къдрава коса, която лесно се накъсва, или за коса, която е претърпяла прекомерни химически обработки като къдрене, обезцветяване и боядисване.

 КАКВА Е НЕГОВАТА ФУНКЦИЯ?

Еликсирът образува тънък защитен слой върху косата и връща загубената влага поради излагане на слънце или топлина, генерирана от приспособленията за оформяне на косата. Това е решение за грижа за косата, което прави косата да блести и й пречи да се заплита. Използва се и като защита срещу прекомерно излагане на слънце и продукти за оформяне на косата. С няколко капки косата се чувства копринено и в безтегловност, сякаш се трансформира.

Витамин Е:

Растеж на косата: Витамин Е е чудесен стимулант за растежа на капилярите и подобрява кръвообращението. Резултатът е силен и здравословен растеж на косата.

Пoбеляването на косата: Сивата коса се счита за симптом на дегенерация на тялото. Витамин Е съдържа ефективни и мощни антиоксиданти, които забавят процеса на стареене.

Блестяща коса: Витамин Е подхранва косата, което я прави по-блестяща, по-блестяща и по-силна, отколкото е била преди.

Цъвтящите краища: Витамин Е е перфектно средство за възстановяване здравето на косата. Продуктите, съдържащи витамин Е, спомагат за възстановяването на цъвтящите краища и увредената коса, които обикновено са резултат от често изсушаване, изправяне с преса, навиване с маша и оцветяване.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Нанесете еликсир върху суха коса, само на върховете. Не утежнява косата. Косата остава блестяща и подхранена.

18

Техническо описание

Състав
Без парабени

Конкретни референции