АМПУЛИПРОТИВ КОСОПАД 5x10 мл.
  • АМПУЛИПРОТИВ КОСОПАД 5x10 мл.

АМПУЛИПРОТИВ КОСОПАД 5x10 мл.

Апули против косопад

Active Energy Drops - ампули против косопад съдържа ефективна комбинация от хмел и просо, която ефективно намалява прекомерната загуба на коса, укрепва косата и космените фоликули с достатъчно енергия за растежа на нова коса.

 

Security policy (edit with Customer reassurance module)

 

Delivery policy (edit with Customer reassurance module)

 

Return policy (edit with Customer reassurance module)

ЗА КОГО СА ПОДХОДЯЩИ АППУЛИТЕ ПРОТИВ КОСОПАД?

За всички страдащи от изтъняване на косата и прекомерен косопад.

КАКВА Е ТЯХНАТА ФУНКЦИЯ?

Active Energy Drops - ампули против косопад са уникален продукт, който ефективно намалява изтъняването и отслабването на косата. Те стимулират притока на кръв, което влияе положително върху растежа на косата.

КАКВО ИМА В АМПУЛИТЕ ПРОТИВ КОСОПАД?

Просо - Просото е богато на протеини дребно семе, което се използва от десетилетия за лечение на проблеми с косата. Просото е богато на незаменими мастни киселини, магнезий и много аминокиселини, които са основната структура на протеините. Аминокиселините са необходими за производството на кератин, който е основният градивен елемент на косата и ноктите. Екстрактът от просо отдавна е известен като благоприятно влияние върху растежа на косата и ноктите.

Хмел - това лечебно растение е богато на витамини и различни аминокиселини. По-специално хмелът може да помогне за повторно израстване на косата и забавяне на косопада, както и да се отърве от такива проблеми като пърхот, отслабване на косата и чуплива коса.

НАЧИ НА УПОТРЕБА:

Измийте косата си с шампоан против косопад. Нанесете равномерно 1 ампула Active Energy Drops върху суха с кърпа коса и масажирайте в скалпа. Не изплаквайте! При тежки форми на косопад препоръчваме да използвате допълнителна ампула Active Energy Drops върху суха коса преди измиване; масажирайте в скалпа и оставете за 20 - 30 минути. Препоръчваме да използвате Active Energy Drops 3-4 месеца 2 пъти седмично в комбинация с Active Energy шампоан.

35

Техническо описание

Състав
Без парабени

Конкретни референции