КЕРАТИНОВА ТЕРАПИЯ 10x13 мл.
  • КЕРАТИНОВА ТЕРАПИЯ 10x13 мл.

КЕРАТИНОВА ТЕРАПИЯ 10x13 мл.

Кератинова  терапия

Кератинови капки за интензивно лечение на увредена, суха и изтощена коса. Това персонализирано лечение добавя допълнителен възстановяващ ефект към всяка PHI маска. Ампулите се използват като се смесват с маска.

 

Security policy (edit with Customer reassurance module)

 

Delivery policy (edit with Customer reassurance module)

 

Return policy (edit with Customer reassurance module)

ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩА КЕРАТИНОВАТА ТЕРАПИЯ?

За изключително увредена и прекомерноно боядисвана коса. Укрепва и защитава увредената коса отвътре навън и предотвратява накъсването и цъвтежа на краищата, като същевременно придава на косата повече жизненост и устойчивост.

КАКВА Е ФУНКЦИЯТА НА КЕРАТИНОВАТА ТЕРАПИЯ?

Високото съдържание на кератин подсилва увредените кератинови връзки в косата и значително укрепва структурата на косата.

КАКВО Е СЪДЪРЖАНИЕТО НА КЕРАТИНОВАТА ТЕРАПИЯ?

Кератин:

• е влакнест протеин, който придава здравина и еластичност на вътрешната и външната структура на косъма. Добавя се към продуктите за грижа за косата, защото укрепва косата, като подобрява структурата на косъма отвътре навън.

• е в състояние да понася екстремни температури (високи и ниски).

• С вливане на кератин, косата е по-устойчива на горещите лъчи на лятното слънце и лютия зимен студ, както и на топлината на стилизиращи аксесоари като маша, преса, сешоар и други горещи инструменти.

• запълва празнините и накъсванията в кутикулата на косъма, за да направи косата гъвкава, по-блестяща и по-лесна за оформяне.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Добавете ампула Keratin Perfect Therapy към която и да е от маските за коса PHI. Разбъркайте добре и нанесете върху измита, подсушена с кърпа коса. Оставете да действа 5-10 минути и изплакнете обилно. Ампула може да се използва за 1 или 2 терапии, в зависимост от дължината и дебелината на косата на клиента. 

36

Техническо описание

Състав
Без парабени

Конкретни референции