КЕРАТИНОВ ЛОСИОН 500 мл.
  • КЕРАТИНОВ ЛОСИОН 500 мл.

КЕРАТИНОВ ЛОСИОН 500 мл.

Кератинов  лосион

Лосион с висока концентрация на кератин, за изключително увредена коса. Укрепва косата, като подобрява структурата на косъма отвътре навън. След нансянате на лосиона е задължително поставянето на маска или балсам, не се използва самостоятелно.

 

Security policy (edit with Customer reassurance module)

 

Delivery policy (edit with Customer reassurance module)

 

Return policy (edit with Customer reassurance module)

ЗА КОГО ЕПОДХОДЯЩ КЕРАТИНОВИЯТ ЛОСИОН?

Създаден за възстановяване на изключително увредена и химически обработена коса. Перфектен за възстановяване на фибрите на косата след къдрене, боядисване и изсветляване.

КАКВА Е НЕГОВАТА ФУНКЦИЯ?

Кератинът е влакнест протеин, който придава здравина и еластичност на вътрешната и външната структура на косата. Използвайки лосион Keratin Perfect, косата е по-устойчива на топлината на аксесоари за оформяне като маша, преса за изправяне, сешоар и други горещи инструменти. Той прониква дълбоко в косъма, където подсилва нарушените кератинови връзки, укрепва структурата на косъма и подобрява блясъка, еластичността и лекотата на разресване.

КАКВО ИМА В НЕГО?

Кератин:

Кератинът е влакнест протеин, който придава здравина и еластичност на вътрешната и външната структура на косата. Добавя се към продуктите за грижа за косата, защото укрепва косата, като подобрява структурата на косъма отвътре навън.

С насищане на кератин, косата е по-устойчива на горещите лъчи на лятното слънце и лютия зимен студ, както и на топлината на аксесоари за оформяне като маша, преса, сешоар и други горещи инструменти.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Нанесете върху измита коса след къдрене, боядисване или изсватляване. Срешете се и изплакнете обилно след 5-10 минути. Нанесете маска или балсам след кератиновия лосион. За най-добри резултати използвайте в комбинация с Keratin Perfect Foam.

38

Техническо описание

Състав
Без парабени

Конкретни референции