КЕРТИНОВА ПЯНА 150 мл.
  • КЕРТИНОВА ПЯНА 150 мл.

КЕРТИНОВА ПЯНА 150 мл.

Кератинова  пяна

Кератинова пяна, без изплакване, без фиксация, реструктурира и възстановява изключително суха и увредена коса. Тази лека немазна пяна помага за реконсруирането и подхранването на косата. Работи за предпазване на косата от прекомерно изсушаване, възстановява след тежки химически процедури като къдрене, обезцветявне и прекомерно боядисване, предпазва от термична обработка. Кератиновата пяна не е стилизиращ продукт, а терапия за възстановяване, не фиксира косата.

 

Security policy (edit with Customer reassurance module)

 

Delivery policy (edit with Customer reassurance module)

 

Return policy (edit with Customer reassurance module)

ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩА КЕРАТИНОВАТА ПЯНА?

За изключително увредена и прекомерно боядисана коса. Косата е пълна, гладка и лека след употребата на кератиновата пяна. Само за възстановяване на косата, а не за оформяне.

КАКВА Е НЕЙНАТА ФУНКЦИЯ?

Навлиза в косъма със силно овлажняваща смес от кератин, която подобрява структурата на косъма отвътре навън. Пшеничните протеини значително увеличават способността на косата да задържа влажност, намаляват порьозността на косъма и подобряват гладкостта. Кератиновата  пяна прониква дълбоко в структурата на косъма, за да възстанови щетите и да изглади нарушената повърхност.

КАКВО СЕ СЪДЪРЖА В КЕРАТИНОВАТА ПЯНА?

Кератин:

Кератинът е влакнест протеин, който придава здравина и еластичност на вътрешната и външната структура на косата. Добавя се към продуктите за грижа за косата, защото укрепва косата, като подобрява структурата на косъма отвътре навън.

С навлизането на кератин косата е по-устойчива на горещите лъчи на лятното слънце и лютия зимен студ, както и на топлината на аксесоари за оформяне като маша, преса, сешоар и други нагрети инструменти.

Пшенични протеини:

Повишава значително способността на косата да задържа влага, намалява порьозността на косъма и подобрява гладкостта.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Нанесете пяната върху измита, подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.

39

Техническо описание

Състав
Без парабени

Конкретни референции